Forsiden > Skjønnlitteratur > Hagabakken, Wenche-Britt og Vestad, Geir (red.): Åtte pluss en

Klikk for større bilde

Hagabakken, Wenche-Britt og Vestad, Geir (red.): Åtte pluss en


Kr 200,00
Beskrivelse

Vi er stolte over å presentere boka Åtte pluss en – et resultat av Gravdahls skrivekurs 2009. Åtte deltakere, som er denne bokas forfattere, fikk plass på kurset blant en rekke søkere. Siden februar har de jobbet med ulike skjønnlitterære sjangere, hatt besøk av norske forfattere og arbeidet med egne tekster.
Deltakerne på kurset og dermed forfatterne av boken er: Olav Sigmond, Brit Marie Arnekleiv, Kenneth Skjellen, Mari Skjærstad, Ulf Amund Haugsrud, Ellen Fauske, Stig Hoseth, Geir Ove Ovesen

Det første året med Gravdahls skrivekurs har vært et spennende år for alle involverte. Det avsluttes med denne bokutgivelsen, der vi sammen med de åtte, ferske forfatterne har gleden av å ha vår egen Knut Faldbakken som gjesteforfatter, med prologen til hans kommende roman. Faldbakken har også vært en populær gjesteforeleser på kurset vårt.

Idéen til kurset og tilrettelegging tilhører Anne Bjørg Røed i Gravdahl Bokhandel. Forfatter Wenche-Britt Hagabakken har vært engasjert til å utvikle og lede kurset, og stå for denne bokutgivelsen sammen med bokhandelen. Kulturredaktør Geir Vestad har vært tett knyttet til kurset, særlig til tekstarbeidet og bokprosjektet. Vi retter en stor takk til bokas nybakte forfattere, som det har vært en glede for oss å jobbe sammen med og bli kjent med dette året.

Boken er et samarbeidsprosjekt mellom:
Gravdahl Bokhandel
Sindre Risheim Design AS
Printex Trykkeri AS

Oplandske Bokforlag DA
ISBN: 978-82-7518-171-6

Omtale av skrivekurset og boka.